WE ARE

Bestuur

Ontmoet het bestuur


Eind 2022 is er een geheel nieuw bestuur aangetreden:

Voorzitter: Jetze Baas
Secretaris: Klaas Pol
Penningmeester: Willem Massier
Bestuurslid Beheer: Ismail Celebi

Jetze Baas


Mijn naam is Jetze Baas(1948), sinds januari 2022 voorzitter van het Wijkplatform Oldenbarneveld. En vanaf oktober voorzitter het bestuur van Buurthuis Bronveld. Vanaf eind 2022 zijn de activiteiten van het Wijkplatform ondergebracht bij Bronveld.

Vanaf 2020 woon ik in deze mooie wijk. Mijn droom is het om de wijk, samen met het bestuur van Bronveld, nog mooier en gezelliger te maken. Dat kan o.a. door elkaar beter te leren kennen. Veel activiteiten zijn daar op gericht. Bronveld is de huiskamer van de buurt, de plek waar je welkom bent.

Alle mensen uit de wijk zijn daarbij nodig. Je afkomst, geslacht, of gender maakt niet uit. Kom en doe mee: als vrijwilliger, of deelnemer. Wanneer kan ik jou daar begroeten?
Op de koffieochtenden (elke maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur), of op de wijkfeesten, bij de wijkavonden, een gezellige maaltijd?

Ik kijk er naar uit.

Klaas Pol


Mijn is Klaas Pol en samen met mijn vrouw Tineke wonen we sinds 1991 in Barneveld.

In de periode 1991-2022 heb ik in verschillende functies bij de Gemeente Barneveld gewerkt. In een deelvan deze periode (2015-2021) ben ik ook wijkplatform-coördinator voor Oldenbarneveld en Zuid III/Veller geweest. In deze periode heb ik aan verschillende initiatieven voor Oldenbarneveld meegewerkt. Ook met diverse bewoners uit de wijk kennisgemaakt en samengewerkt.

Het doet mij deugd dat ik mij nu op een andere manier voor de wijk Oldenbarneveld kan inzetten.

Ik zie er naar uit!

Andere dingen waar ik mij mee bezig houd: hardlooptrainer bij Loopgroep Run2DayRunners. In de zomer begeleid ik een aantal reizen voor mensen met een lichte verstandelijke handicap.

Willem Massier


Mijn naam is Willem Massier (1955).

Ik was van 2006 tot 2020 wijkbewoner, maar nog steeds heel betrokken.

Na 4 jaar als voorzitter van het Wijkplatform te hebben mogen meewerken aan deze prachtige wijk, ben ik sinds oktober als (eerst interim) penningmeester actief in ons Buurthuis.

Als ex-ondernemer en inmiddels gepensioneerde vind ik het een mooie uitdaging om met de beperkt beschikbare financiële mogelijkheden toch het uiterste te realiseren. Als nieuw bestuur hebben we namelijk grote plannen.

Uiteraard met het nieuwe gebouw in het achterhoofd, maar we willen daar nu al op inspelen. Bijvoorbeeld via de huiskamer die elke werkdag 's morgens open is voor iedereen van 9 tot 12.

Ismail Celebi


Mijn naam is Ismail Çelebi, geboren en getogen Barnevelder en sinds 2015 bewoner in de wijk Oldenbarneveld, in de volksmond bekend als de bloemenbuurt.

Sinds januari 2023 actief binnen Bronveld met de functie van bestuurder Beheer.

Als persoon ben ik behulpzaam ingesteld en wil ik mij inzetten om de ander te helpen. Hierdoor heb ik mezelf opgegeven om een ieder uit de wijk te vertegenwoordigen en stem hieraan te geven.

Het is nodig dat we als “multiculturele samenleving“ kunnen samen leven. De segregatie/verdeeldheid en eenzaamheid verkleinen en minder maken samen met mijn mede bestuurders en alle andere vrijwilligers van Bronveld is hetgeen wat ik graag zou willen bewerkstelligen.

Mocht je ideeën en suggesties hebben die hieraan kunnen bijdragen vernemen we dat graag als Bronveld zijnde.